Vår personal

Yvonne
Förskolechef, leg. Förskolelärare och Montessorilärare AMI 3-6 år
Har arbetat på Lupinen sedan augusti 2016 men har sedan tidigare över 15 års erfarenhet av arbete på Montessoriförskolor runt om i stor Stockholm. Jag älskar Montessoripedagogiken och att vi ser alla barn som unika individer och genom vårt förhållningssätt och förberedda miljö kan möta dessa individer och skapa unika möjligheter för samspel och lärande på flera nivåer. Som förskolechef för Lupinen har jag en vision om att det verksamheten ska ge med närvarande och engagerade pedagoger. Där verksamheten ständigt utvecklas och utvärderas för att få trygga och glada barn som gärna tar för sig av nya utmaningar.

Maggie
Leg. Förskollärare, specialpedagog och Montessorilärare
Har arbetat på Lupinen sedan våren 2015. För ca 10 år sedan flyttade jag till Sverige från Polen där jag gjort min grundläggande lärarutbildning. Jag tycker mycket om att fånga lärande situationer där de uppstår ute eller inne allt för att fånga barnens uppmärksamhet just när intresset är som störst. Att se varje barn som en individ med egna unika egenskaper är viktigt för mig.

Parvin
Montessoripedagog Solrosen
Har arbetat på Lupinen sedan 2001. Jag kommer ursprungligen från Iran där jag är utbildad förskollärare. Jag tycker mycket om Montessoripedagogiken för jag ser att barnen blir trygga och självständiga. Trygghet och glädje till varje barn är viktigt för mig. Jag tycker även mycket om att dansa och röra på mig och varje vecka har jag Mini-röris tillsammans med barnen.

Annika
Montessoripedagog